woensdag 18 oktober 2023

Maasmechelen 2023 dag 3

Dag 3 zit er al op! Vanochtend waren we kunstenaars en maakten een prachtige herfstboom. Daarna gingen we zwemmen en als middageten aten we lekkere frietjes. Mmmmmmm, daar keken ze al naar uit. In de namiddag speelden we samen met de olifanten- en dolfijnenklas een bosspel. Amai, de tijgertjes liepen vlot mee met de oudere kinderen en deze laatsten droegen heel veel zorg voor de jongsten. Wat een toffe samenwerking! We sloten de dag af met een fluofuif. Het was weer een superleuke dag. Alle tijgertjes slapen nu al even om morgen opnieuw te kunnen genieten van onze bosklassen.

Klik op de link om alle foto's te bekijken: https://photos.app.goo.gl/4Q4dyQFw4uM4gzUs6 en kijk zeker ook naar de blog van de olifantenklas.



Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Wil je reageren? Heel fijn.
Typ je reactie in het tekstvenster en kies vervolgens in het onderstaand keuzemenu "Reageer als" voor de optie "Naam/URL".
Het is voldoende om je (voor)naam in te vullen om een geldige reactie te plaatsen.
Alle reacties worden de leerkracht gecontroleerd voor ze verschijnen. Dit doen we om SPAM en ongewenste berichten te vermijden. Wees dus niet ongerust dat jouw bericht niet onmiddellijk verschijnt.