maandag 17 november 2014

Deugnietpiet in de klas!

Er is nogal wat gebeurd in onze klas vandaag... Toen we in onze klas gingen, was heel de klas overhoop gehaald en lagen er overal koekjes, chocolade en speelgoed. Er stond vanalles op bord geschreven, de muziek stond op en... er lag iemand te slapen! Deugnietpiet was zo moe geworden van het spelen dat hij in slaap was gevallen. Hij lag te dromen van Mega Mindy :-). Toen we hem wakker maakten, kwamen we te weten dat hij niet alleen was. Chocoladepiet was ook op school. We moesten hem gaan zoeken want ze moesten snel naar het huis van de Sint. We vonden Chocoladepiet in de leeuwenklas. Gelukkig gingen we net vandaag op bezoek naar het huis van de Sint en konden de pieten met ons meegaan. Ze hebben ons daar een rondleiding gegeven en Deugnietpiet probeerde ons te foppen. We waren zo flink geweest dat we een chocolade figuurtje kregen. Een superleuk begin van de week!! Bedankt Deugnietpiet en Chocoladepiet voor de rondleiding!
Klik op de link hieronder om alle foto's te bekijken.

https://picasaweb.google.com/108904711400221327797/SintTijgerklas?authuser=0&feat=directlink

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Wil je reageren? Heel fijn.
Typ je reactie in het tekstvenster en kies vervolgens in het onderstaand keuzemenu "Reageer als" voor de optie "Naam/URL".
Het is voldoende om je (voor)naam in te vullen om een geldige reactie te plaatsen.
Alle reacties worden de leerkracht gecontroleerd voor ze verschijnen. Dit doen we om SPAM en ongewenste berichten te vermijden. Wees dus niet ongerust dat jouw bericht niet onmiddellijk verschijnt.