maandag 20 oktober 2014

Bosklassen dag 1

Dag iedereen!

Hier een eerste berichtje vanuit Maasmechelen. We zijn hier deze middag goed aangekomen, en hebben eerst en vooral ons vakantiehuis en de omgeving wat verkend. Het eten deze middag was lekker, want de juffen en meester verschoten ervan hoeveel onze tijgers en leeuwen kunnen eten. Na het eten hebben we eerst onze koffers uitgepakt en daarna zijn we in het bos kampen gaan bouwen. Dat was superleuk. Kijk maar naar de foto's! Het zonnetje kwam er ook nog bij, dus zijn we de ganse namiddag buiten blijven spelen. Na het avondeten zijn we nog met onze zaklampen het bos ingegaan voor een reflectorentocht. Dat was spannend. Het begon toen een beetje te regenen, maar de blaadjes van de bomen deden hun best om ons droog te houden. Dan nog vlug een beetje wassen en ons bedje in. Dag 1 was al heel plezant, we kijken al uit naar morgen!
Kijk morgen op de blog van de leeuwenklas voor het spannende vervolg van onze avonturen in Maasmechelen!

Groetjes van de tijgers, de leeuwen, juffen An, Christa, Sabine, Helga en meester Koen, die als een redder in nood juf Inge vervangt, nu ze haar knie heeft bezeerd.

Klik op de diamontage om alle foto's te bekijken of te downloaden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Wil je reageren? Heel fijn.
Typ je reactie in het tekstvenster en kies vervolgens in het onderstaand keuzemenu "Reageer als" voor de optie "Naam/URL".
Het is voldoende om je (voor)naam in te vullen om een geldige reactie te plaatsen.
Alle reacties worden de leerkracht gecontroleerd voor ze verschijnen. Dit doen we om SPAM en ongewenste berichten te vermijden. Wees dus niet ongerust dat jouw bericht niet onmiddellijk verschijnt.