maandag 16 juni 2014

Jeugdboekenweek

Dit is oud nieuws, maar ik heb wat problemen gehad om foto's op mijn blog te krijgen... Ik probeer het op een andere manier.. Als je onderstaande link kopieert in een nieuw tabblad zou je de foto's moeten kunnen bekijken. Er zullen dus nog heel wat foto's van het voorbije schooljaar passeren.

Vorige week maandag kregen we flessenpost! We moesten op zoek naar een schat en vonden uiteindelijk het volledige verhaal van Sammie. We zongen een piratenlied en maakten met juf Gwendolyn een piratenschip.
Het werd nog gevaarlijker.. we gingen in de bib op zoek naar de moordenaar van Pier, de boekenworm.
Donderdag kwam Alain Verster, een illustrator, ons een leuk boek voorstellen en daarna mochten we zelf aan de slag. Hij gebruikt foto's in zijn illustraties en dit mochten wij achteraf ook eens proberen.

https://picasaweb.google.com/108904711400221327797/Jeugdboekenweek?authuser=0&feat=directlink

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Wil je reageren? Heel fijn.
Typ je reactie in het tekstvenster en kies vervolgens in het onderstaand keuzemenu "Reageer als" voor de optie "Naam/URL".
Het is voldoende om je (voor)naam in te vullen om een geldige reactie te plaatsen.
Alle reacties worden de leerkracht gecontroleerd voor ze verschijnen. Dit doen we om SPAM en ongewenste berichten te vermijden. Wees dus niet ongerust dat jouw bericht niet onmiddellijk verschijnt.