dinsdag 20 januari 2009

Onze Nieuwjaarsbrieven


Hier nog even een foto van de mooiste Nieuwjaarsbriefjes.
Het waren echte kunstwerkjes. Proficiat!
Posted by Picasa

5 opmerkingen:

  1. Hallo,

    Ik kom jullie prachtige nieuwjaarsbrieven tegen op het internet. Knap gemaakt! Ik ben zelf ook leerkracht en zou graag jullie werkje ook met mijn kinderen in de klas maken. Hoe zijn jullie tewerk gegaan? Groetjes, juf Els

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Als je je mailadres doorstuurt, kan ik het mailadres van de creajuf geven. Zij maakt dit met de kindjes uit mijn klas.
    Bedankt voor de leuke reactie! Ik geef het door aan de juf!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik vind deze nieuwjaarsbrieven prachtig! Echt héél mooi... Mag ik weten hoe je deze maakt? Groetjes,
    Elien

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Heel knap. Mag ik ook eens weten hoe je dit maakt?

    Gr

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Bedankt! Mijn kindjes hebben dit gemaakt bijde crealeerkracht. Je kan de uitleg vinden op de site van onze school: www.jonatan.be. Kijk even bij "Lees de klasblogs" onderaan op de pagina. Bij de gele kameleon (crea)kan je in het blogarchief zoeken bij 2008, daar staat de uitleg. Ik heb zelf even gezocht, misschien vind je het sneller als je onderstaande link kopieert..

    http://jonatancrea.blogspot.be/search?updated-min=2008-01-01T00:00:00%2B01:00&updated-max=2009-01-01T00:00:00%2B01:00&max-results=7

    Succes ermee

    BeantwoordenVerwijderen

Wil je reageren? Heel fijn.
Typ je reactie in het tekstvenster en kies vervolgens in het onderstaand keuzemenu "Reageer als" voor de optie "Naam/URL".
Het is voldoende om je (voor)naam in te vullen om een geldige reactie te plaatsen.
Alle reacties worden de leerkracht gecontroleerd voor ze verschijnen. Dit doen we om SPAM en ongewenste berichten te vermijden. Wees dus niet ongerust dat jouw bericht niet onmiddellijk verschijnt.